terugblik

NEWS

 


Het werkjaar 2018-2019 zit er ook alweer op. De resultaten worden getoond op onze tentoonstelling op 7, 8 en 9 september 2019 in centrum ten Bos in Nieuwkerken-Waas. Iedereen is van harte welkom. Begint het ook te kriebelen om je aan te sluiten bij onze club, aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met iemand van het bestuur.Hieronder een aantal sfeerfoto's van de tentoonstelling 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Helaas ontvingen wij het nieuws dat ons oud-lid Willi Smet overleden is. Veel sterkte aan de familie!

 

 

Bedankt iedereen die zo talrijk aanwezig was op onze tentoonstelling, ik hoop dat julliehebben genoten van onze werken.

Prodficiat aan alle leden, en dank jullie wel voor jullie inzet, het was dankzij jullie een geslaagd weekend!

 

 

Thema's die we vorig werkjaar (2017-2018) besproken hebben zijn oa wolken, sfeer, muziek, symmetrie, verlaten, brievenbussen, detail, vrij podium, jaarthema (reflectie) wit/zwart, compositie en mensen aan het werk

 

 

 

Op 25 mei 2018 maakten we met een deel van de leden een fotouitstap naar Brussel. Doel was de opdrachten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Af en toe konden we ook mooie leuke dingen in beeld brengen die niet gevraagd werden.

 

 

 

 

 

 

 

Op 13 maart 2018 zijn we met een gedeelte van de leden op zoek gegaan naar mooie dingen in Gent om te fotograferen bij avondlicht. Enkele foto's hiervan zullen te zien zijn op de tentoonstelling.

 

Helaas hebben we op 20 juni 2017 afscheid moeten nemen van Roger Van Wiele. Hij was reeds gedurende lange tijd lid van onze club. We zullen hem missen.